Laatste Nieuws

Herstartdatum Stranger Things seizoen 4 bekend

De opnames voor het vierde seizoen van Stranger Things worden razendsnel hervat. Door de uitbraak van het coronavirus kwamen de opnames van de serie stil te liggen en dat heeft ook gevolgen voor de releasedatum van seizoen 4. Inmiddels is wel duidelijk dat de productie snel wordt hervat.

Meerdere landen

Door de uitbraak van het coronavirus kwamen de opnames van Stranger Things stil te liggen. Op dat moment vonden in verschillende landen opnames plaats. Zo waren er onder meer opnames in Litouwen en in de Verenigde Staten. Al die opnames kwamen in één keer stil te liggen, maar nu is de herstartdatum bekend.

September

De opnames van Stranger Things worden volgens The Hollywood Reporter op 17 september hervat. Als eerst kunnen de opnames in Atlanta, Georgia worden hervat. Ondertussen liggen overigens alle scripts voor het complete vierde seizoen klaar, waardoor de opnames ook echt in volle vaart door kunnen gaan zodra alle producties worden vrijgegeven.

Stranger Things seizoen 4 op Netflix

Het vierde seizoen van Stranger Things lijkt door de uitbraak van het coronavirus wel vertraging op te lopen. Daardoor lijken we op Netflix niet meer te hoeven denken aan een release in 2020. Voor nu moeten we eerder rekening houden met een release eind 2021.

7 Prangende vragen voor Stranger Things seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?