Laatste Nieuws

Heftige trailer Undercover seizoen 2 gelanceerd

Netflix heeft de trailer gelanceerd van het tweede seizoen van Undercover. Vanaf 6 september gaat het verhaal van de Netflix Original verder en nu al weten we dat het een heftig seizoen gaat worden. Terwijl undercover-agent Peter aan de slag gaat met een nieuwe zaak, moet hij ook vrezen voor wraak van Ferry Bouman.

El Dorado Ranch

In het tweede seizoen van Undercover staat Peter voor een nieuwe zaak. Ongeveer een jaar na de gebeurtenissen van seizoen één komt Kim (Anna Drijver) op het spoor van illegale wapenhandel in Syrië. Met de hulp van Bob (Tom Waes) komen ze al snel uit bij El Dorado Ranch. Bob besluit te infiltreren in de country en western manage in de hoop het vertrouwen van Laurent en JP Berger te winnen.

Wraak

Ferry Bouman kan Bob echter ook niet laten rusten. Vanuit de gevangenis gaat hij op onderzoek uit om de ware identiteit van Bob en Kim te achterhalen. De twee zullen moeten vrezen voor wraak. Het tweede seizoen komt op 6 september naar Netflix en biedt rollen voor Rico Verhoeven, Ruth Becquart, Wim Willaert en Sanne Samina Hanssen.

Bekijk de trailer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?