Laatste Nieuws

Heeft Netflix met No Te Puedes Esconder nieuwe Spaanse hit te pakken?

No te Puedes Esconder Netflix

Netflix heeft een gloednieuwe Spaanse serie aangekondigd. De streamingdienst boekte in de afgelopen jaren grote successen met Spaanse series met onder meer La Casa de Papel, Vis a Vis en Elite. Nu mogen we ons opmaken voor de release van No Te Puedes Esconder, een Spaanse thrillerserie die op 24 januari verschijnt.

Aangekocht

Netflix is erin geslaagd om de rechten van No Te Puedes Esconder, ook wel bekend als You Cannot Hide, aan te kopen. De reeks werd in Spanje al uitgezonden en doet het daar uitstekend met een IMDb-score van 8,0.

De reeks neemt ons mee in verschillende verhalen. Zo volgen we een verpleegster die haar leven met haar dochter weer op de rit wil krijgen nu ze vanwege het drugsverleden van haar man gevlucht is. In Madrid hoopt ze alles uit Mexico te kunnen vergeten, maar dat loopt anders dan gepland.

You Cannot Hide op Netflix

Tegelijkertijd volgen we ook een voormalig politieagent die nu werkzaam is als hitman, een politicus met een verboden relatie en een fotograaf die wel erg geobsedeerd is door de dood. Seizoen 1 van No Te Puedes Esconder wordt op 24 januari in één keer toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen en is regisseerd door Alejandro Banazzo, eerder ook verantwoordelijk voor La Casa de Papel en La Victima Número 8.

Bekijk de trailer van No Te Puedes Esconder