Laatste Nieuws

Harry en Meghan tekenen deal bij Netflix

Netflix heeft een flinke slag geslagen. In aanloop naar het binnenhalen van de Obama’s gaan nu ook prins Harry en Meghan Markle voor de streamingdienst aan de slag. Daarmee heeft Netflix de concurrenten het nakijken gegeven.

Inspirerende familieprogramma’s

In de afgelopen periode trokken heel wat partijen aan Harry en Meghan. Zo hadden de twee ook naar Apple en Disney kunnen vertrekken. Ze kozen echter voor Netflix waar ze aan de slag gaan met inspirerende familieprogramma’s. Ze willen programma’s maken vol informatie en hoop. Daarmee slaan de twee een compleet nieuw pad in. Voorheen was Harry tenslotte vooral bekend als prins van het Britse koningshuis, terwijl Markle jarenlang te zien was in Suits.

Obama’s

Met hun nieuwe job voor Netflix, treden Harry en Meghan in de voetsporen van Barack en Michelle Obama. De twee werken inmiddels al twee jaar voor Netflix en produceerden onder meer American Factory. Wat het eerste project van Harry en Meghan gaat worden, is nog niet bekend. Ook is het nog onduidelijk wanneer we het eerste project mogen verwachten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?