Trailers

Harlan Coben sluit jaar af met Stay Close op Netflix

Stay Close is de nieuwe Harlan Coben op Netflix en zal ook nog eens het jaar 2021 gaan uitluiden. Op oudjaarsdag verschijnt deze nieuwe limited serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Harlan Coben. En de verwachtingen zijn hooggespannen.

Topcast én topmakers

De ingrediënten zijn er namelijk voor een fantastische serie. In de eerste plaats omdat Stay Close gemaakt is door dezelfde makers als Safe en The Stranger, twee series die erg goed zijn ontvangen. Daar komt nog eens bij dat er een topcast is samengesteld. De hoofdpersonages worden vertolkt door Richard Armitage, Cush Jumbo en James Nesbitt.

Een duister verleden

Stay Close is een boek uit 2012 en gaat om Megan, Ray en Jack. Megan, die ooit een wilde meid was, is een huismoeder met een groeiend gevoel van onbehagen. Ray was een fotograaf met een gouden toekomst, maar tegenwoordig doet hij alleen onbenullige opdrachten. En Jack is een politieman die een onopgeloste vermissingszaak niet kan laten rusten. Ze hebben echter alle drie geheimen waar hun geliefden zelfs niets van af weten…

Bekijk de trailer van Stay Close

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?