Laatste Nieuws

Harbour over lot Stranger Thing’s Hopper: “Hij verdiende dit”

Het einde van Stranger Things seizoen 3 liet ons achter met een grote vraag. Heeft agent Hopper de ondergrondse ontploffing overleefd? Is hij gevangen genomen door de Russen? Of is het over en uit voor de agent. Acteur David Harbour was op bezoek bij Late Night with Seth Meyers en reageerde op zijn lot.

Hopper in Stranger Things

Even zag het ernaar uit dat Hopper was overleden, tot de aftiteling hoop gaf toen de Russische bewakers het in de gevangenis hadden over ‘The American’. Of dat nou echt om Hopper gaat, is twijfelachtig. Harbour zaaide verwarring bij Seth Meyers. “Ik wist dat Hopper een keer een opoffering moest maken, want uiteindelijk is hij gewoon een zak. En daar moet hij een keer de rekening voor betalen. In dacht dus ook dat Hopper dood was, tot ik het script las over The American. ‘Dat moet ik wel zijn toch’, dacht ik. En daarna heb ik niet veel meer gehoord…”

Gebroeders Duffer

Daarmee lijkt ook Harbour het lot van Hopper nog niet te kennen. Wie dat wel weten, zijn de gebroeders Duffer. Ook zij kwamen aan het woord in de uitzending. “Of Hopper dood is? Eigenlijk zijn we dat ook nog aan het uitpluizen.” We zullen dan ook moeten wachten tot de release van seizoen 4 in waarschijnlijk 2020 voordat we het lot van Hopper écht kennen.

Bekijk het hele gesprek