Laatste Nieuws

Happy! seizoen 2 in juni naar Netflix

Happy! Netflix

Dat Happy! een tweede seizoen kreeg, was al even bekend. Nu de uitzendingen van Syfy er bijna op zitten, is ook duidelijk geworden wanneer we het tweede seizoen op Netflix mogen verwachten. De tien nieuwe afleveringen worden op 5 juni toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Blauwe eenhoorn

In Happy! kijken we mee met Nick Sax. In het verleden was hij een voormalig agent, maar tegenwoordig is hij een huurmoordenaar. Sax is echter niet blij met zijn leven. Hij verlangt naar de dood en als hij de blauwe eenhoorn Happy ziet, denkt hij dat het hem eindelijk gelukt is.

Die blauwe eenhoorn komt echter met een bijzonder verzoek en vraagt Sax om een meisje te redden dat door de Kerstman ontvoerd is. Hij weet dan nog niet dat hij niet dood blijkt te zijn en er alles aan moet doen om zijn eigen dochter te redden.

Happy! seizoen 2 op Netflix

Het eerste seizoen van Happy! werd sterk ontvangen. Al binnen no time had de serie een IMDb-score van 8.3 behaald. Syfy wachtte dan ook niet lang met het bestellen van een tweede seizoen. Dat tweede seizoen werd tussen 27 maart en 29 mei uitgezonden bij Syfy in Amerika. Een week na de laatste uitzending in de Verenigde Staten kunnen we in België aan de slag met seizoen 2. Op 5 juni worden de tien nieuwe afleveringen toegevoegd aan het aanbod.

Bekijk de trailer van Happy! seizoen 2