Laatste Nieuws

Hallmark bestelt When Calls the Heart seizoen 7

When Calls the Heart Netflix

Hallmark Channel heeft een zevende seizoen besteld van When Calls the Heart. De serie gaat verder zonder de veelbesproken Lori Loughlin die betrokken is bij een college-schandaal. In de Verenigde Staten wordt het zesde seizoen momenteel uitgezonden.

Lori Loughlin

When Calls the Heart heeft afscheid genomen van Lori Loughlin. De actrice kroop voor de serie in de huid van Abigail Stanton, de burgemeester van Hope Valley. Toen bekend werd dat ze betrokken is bij een groot college-schandaal, werd de actrice de laan uit gestuurd. Alhoewel When Calls the Heart wel verder gaat, zorgde het er wel voor dat de serie in zijn zesde seizoen stil kwam te liggen. Op 5 mei gaat seizoen 6 pas weer verder. Dan wordt ook pas duidelijk hoe het vertrek van Loughlin is opgelost.

When Calls the Heart seizoen 7 op Netflix

Alhoewel de uitzendingen van het zesde seizoen nog in volle gang zijn, is al duidelijk geworden dat When Calls the Heart een zevende seizoen krijgt van Hallmark Channel. In België is het momenteel wachten op seizoen 6. Het is nog onduidelijk wanneer we de nieuwe episodes in Nederland mogen verwachten. Wil jij als eerste weten wanneer When Calls the Heart seizoen 6 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.