Laatste Nieuws

Hallmark bestelt achtste seizoen van When Calls The Heart

Hallmark heeft een nieuw seizoen besteld van When Calls The Heart. De serie kende de laatste jaren wat obstakels met onder meer het ontslag van Lori Loughlin, maar dat betekent niet dat we al afscheid hoeven te nemen van de reeks. Het is hoofdrolspeelster Erin Krakow die tijdens de uitzending van de seizoensfinale van seizoen 7 bekendmaakte dat er in 2021 een achtste seizoen komt.

Erin Krakow

Op Netflix moeten we nog even wachten op de nieuwe seizoenen, maar bij Hallmark vonden tussen februari en april 2020 de uitzendingen van seizoen 7 plaats. Op zondagavond 26 april was het de beurt aan de seizoensfinale van het zevende seizoen. Daarna verscheen een kort filmpje van Erin Krakow online waarin ze het achtste seizoen van de serie aankondigde met een verwachte release in 2021.

When Calls The Heart seizoen 7 en 8 op Netflix

In België wachten we nog op de release van When Calls The Heart seizoen 7. Naar verwachting zullen we daarop moeten wachten tot begin 2021. Nieuwe seizoenen van When Calls The Heart verschijnen doorgaans in januari op Netflix. Voor nu ziet het er dan ook naar uit dat seizoen 7 in januari 2021 verschijnt en seizoen 8 in januari 2022.

Bekijk de aankondiging van seizoen 8

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?