Laatste Nieuws

Groen licht voor Firefly Lane seizoen 2 op Netflix

Firefly Lane heeft groen licht gekregen voor een tweede seizoen op Netflix. Dat betekent dat Katherine Heigl en Sarah Chalke binnenkort terugkeren voor gloednieuwe afleveringen. Seizoen 2 wordt ergens in 2022 op Netflix verwacht en geeft ons antwoord op de grote cliffhanger uit het eerste seizoen.

Vriendschap

In Firefly Lane draait het om Tully en Kate. De twee zijn al sinds hun tienerjaren beste vrienden. Inmiddels zijn de twee al in de veertig en leek er lange tijd niets tussen hun vriendschap te komen. Totdat in de laatste aflevering van Firefly Lane seizoen 1 duidelijk werd dat er iets was voorgevallen tussen de twee. Maar waarom willen ze elkaar nooit meer zien?

Firefly Lane seizoen 2 op Netflix

Hoofdrolspelers Heigl en Chalke maakten door middel van een video op het YouTube-kanaal van Netflix bekend dat er groen licht is gegeven voor een tweede seizoen. Ook lieten de twee meteen weten dat de cliffhanger uit seizoen 1 opgelost zal worden. De twee benadrukten alvast dat hun ruzie familie gerelateerd is en niets te maken heeft met Johnny.

Ook andere vragen waar we in seizoen 1 mee achter zijn gebleven zullen in het vervolg worden beantwoord. Seizoen 2 wordt in 2022 op Netflix verwacht. Heigl en Chalke wilden ook graag de fans bedanken. “We zijn zo dankbaar voor al jullie steun en dat jullie Firefly Lane nummer één trending hebben gemaakt op Netflix.”

Wil jij als eerste weten wanneer het tweede seizoen van Firefly Lane seizoen 2 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Bekijk de aankondiging van Firefly Lane seizoen 2 hieronder

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?