Laatste Nieuws

Grace and Frankie krijgt slotseizoen en zet Netflix-record

Grace and Frankie zal tot een besluit komen na het zevende seizoen. Netflix heeft aangekondigd dat er nog één extra seizoen is besteld, terwijl het zesde seizoen in januari 2020 verschijnt. Zo is er een record neergezet.

Lily Tomlin en Jane Fonda

Grace and Frankie draait om twee vrouwen op leeftijd, gespeeld door Lily Tomlin en Jane Fonda. Terwijl ze denken te kunnen gaan genieten van hun pensioen, maken hun mannen bekend dat ze stiekem al jarenlang een relatie hebben. De mannen willen scheiden van hun vrouwen en samen verder. Het zorgt voor een bizarre situatie, waarbij Grace en Frankie – complete tegenpolen – aan elkaar verbonden zijn.

Grace and Frankie seizoen 6

Door de seizoenen heen zijn ze steeds dichter naar elkaar toegekropen en inmiddels onafscheidelijk. Toch kan daar wel eens verandering in komen, want Grace heeft een nieuwe liefde gevonden. Ze staat dan ook op het punt om afscheid te nemen van Frankie… of toch niet? Hoe dit verder gaat zien we vanaf januari 2020, wanneer het zesde seizoen op Netflix verschijnt.

Record aantal afleveringen

Netflix heeft nu ook aangekondigd dat er een zevende seizoen komt van Grace and Frankie. Deze bestaat uit zestien in plaats van de gebruikelijke dertien afleveringen. Daardoor zullen er liefst 94 episodes verschijnen, een absoluut record voor een Netflix Original Serie. Het zijn er bijvoorbeeld drie meer dan Orange is the New Black. Het slotseizoen wordt voor begin 2021 verwacht, maar hier heeft Netflix nog geen officiële mededelingen over gedaan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?