Laatste Nieuws

Grace and Frankie in januari terug voor seizoen 5

Grace and Frankie keren in januari terug op Netflix met alweer het vijfde seizoen van de serie. Seizoen 5 laat ons een totaal nieuwe uitdaging zien voor de dames, want lukt het ze om hun huis terug te krijgen? Het vijfde seizoen wordt op 18 januari 2019 toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Grace and Frankie onafscheidelijk

Grace and Frankie (Jane Fonda en Lily Tomlin) vertelt het verhaal van twee dames die eigenlijk niets met elkaar hebben. Sinds hun geliefden Sol (Sam Waterston) en Robert (Martin Sheen) er echter voor uit zijn gekomen dat ze eigenlijk homo zijn en op elkaar zijn gevallen, staan Grace and Frankie er alleen voor. De twee dames groeien steeds dichter naar elkaar toe en zijn inmiddels onafscheidelijk.

In seizoen 4 zagen we hoe de dames door hun kinderen in een bejaardentehuis terechtkomen. Alhoewel de twee het er in het begin prima naar hun zin hebben, beginnen ze al snel door te krijgen dat er iets niet in de haak is. Als de twee besluiten terug te keren naar hun woning, blijkt dat al te zijn verkocht. In seizoen 5 is het natuurlijk de vraag of de twee erin slagen om hun woning terug te krijgen.

Grace and Frankie seizoen 5 op Netflix

Grace and Frankie seizoen 5 verschijnt op vrijdag 18 januari 2019 bij Netflix. Dat is precies een jaar nadat het vierde seizoen werd toegevoegd. Alle dertien afleveringen staan in één keer online.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?