Laatste Nieuws

Good Girls seizoen 2 heeft releasedatum op Netflix

Good Girls Netflix

Good Girls keert razendsnel terug bij Netflix. Nadat het eerste seizoen van de reeks op 3 juli 2018 werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix heeft de streamingdienst nu bekend gemaakt dat het tweede seizoen volgt op 31 mei. Ook is duidelijk dat er nog een derde seizoen komt.

Komische dramaserie

Good Girls was afgelopen zomer één van de nieuwe komische dramaseries op Netflix die gelijk goed werd ontvangen. De serie vertelt het verhaal van de drie doodgewone moeders Beth, Ruby en Annie. Financieel gezien staan ze er allemaal niet goed voor en dus besluiten ze om een lokale supermarkt te overvallen.

Als dat niet helemaal verloopt volgens plan, komen ze in het criminele circuit terecht waar ze niet zomaar meer uit kunnen komen. Met drie totaal onervaren dames in het criminele circuit levert dat hilarische fragmenten op.

Good Girls seizoen 2 op Netflix

Het tweede seizoen van Good Girls telt dertien afleveringen en wordt op 31 mei in één keer toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De uitzendingen in de Verenigde Staten zijn op dat moment net vijf dagen voltooid. Daarnaast mogen ze ons opmaken voor nog meer nieuwe afleveringen van Good Girls, want NBC heeft al een derde seizoen besteld.

Bekijk de trailer van Good Girls seizoen 2