Trailers

Gone for Good (Disparu à Jamais) de nieuwe Harlan Coben-serie

De nieuwste Harlan Coben-serie op Netflix staat alweer voor de deur. Komende maand is het raak voor de eerste Franse verfilming. Het boek Gone for Good is bewerkt tot de serie Disparu à Jamais en is vanaf vrijdag 13 augustus te zien op Netflix.

Coben-series groot succes

Netflix en Harlan Coben hebben een zeer succesvolle samenwerking. Dit begon met de serie Safe en vervolgens werd een krabbel gezet onder een deal om minimaal veertien boeken te verfilmen. Inmiddels zijn we aardig op schot. Van de makers van Safe kwam ook The Stanger en wordt nu gewerkt aan een derde serie. The Woods werd de eerste Poolse vertolking en vrij recent verscheen El Inocente, een Spaanse variant. Nu is het dus de beurt aan het vijfde verhaal: Gone for Good.

Waar is Judith?

De serie is een Franse productie en heeft dan ook de officiële titel Disparu à Jamais. Guillaume Lucchesi heeft een grote tragedie achter de rug. Sonia werd zijn grote liefde, maar werd tien jaar geleden verkracht en gewurgd. Zijn broer Fred werd gezien als schuldige en verdween van de aardbodem. Nu heeft Guillaume een nieuwe liefde, Judith. Alleen ze verdwijnt uit het niets. Om haar te vinden moet Guillaume de waarheid onder ogen zien te komen over de verborgen waarheid van zijn familie en vrienden.

Bekijk de trailer van Gone for Good (Disparu à Jamais)

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?