Laatste Nieuws

Golden Globes voor The Kominsky Method en Roma

The Kominsky Method

De Golden Globes zijn voor Netflix erg succesvol verlopen, want er zijn twee hoofdprijzen binnengesleept. The Kominsky Method is gekozen tot de beste komedieserie, terwijl Roma de beste niet-Engelstalige film bleek te zijn. Ook waren er nog diverse andere gouden beelden.

The Kominksy Method

In de komediesector was de concurrentie groot, toch won The Kominksy Method voor onder meer The Good Place en The Marvelous Mrs. Maisel. Ook hoofdrolspeler Michael Douglas kreeg een beeldje als beste acteur in een komedieserie. Alan Arkin was genomineerd voor beste mannelijke bijrol, maar hij zag een Golden Globe aan zich voorbij gaan.

Roma maakt indruk

De film Roma maakt sinds te zijn gelanceerd op Netflix veel indruk en wordt ook genoemd als grote kanshebber op een Oscar. Tijdens de Golden Globes was het dus alvast raak, want de film is gekozen tot de beste niet-Engelstalige film.

Bodyguard en Versace

Er gingen tevens prijzen naar series die bij ons op Netflix te zien zijn. Zo werd Bodyguard bekroond. Hoofdrolspeler Richard Madden werd de beste acteur in een dramaserie. Het tweede seizoen van American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace werd gekozen tot beste limited serie.