Laatste Nieuws

Goed nieuws: Seizoenen Virgin River worden langer

Het goed nieuws omtrent Virgin River blijft binnenstromen. Werd vorige week duidelijk dat de romantische dramaserie is vernieuwd voor een vierde en vijfde seizoen, is nu ook nog eens bekend geworden dat de seizoenen langer worden. Dat werd bekendgemaakt door castleden Ben Hollingsworth (Dan Brady) en Colin Lawrence (John Preacher).

Extra afleveringen

Lawrence en Hollingsworth namen samen een video op op Instagram. Eerst doen ze nog een beetje geheimzinnig. “Heb je gehoord wat ik net gehoord heb? Omdat ik iets hoorde in de trant van – Ik bedoel, mogen we het nu zeggen?” Lawrence geeft vervolgens toestemming en al snel komt het hoge woord eruit.

“Zei je net 12? Dat betekent dat je het deze keer misschien in twee dagen moet splitsen”, gaven de twee aan. Nu de seizoenen uit twaalf afleveringen bestaan, wordt het moeilijker om een nieuw seizoen in één dag te bingen.

Virgin River seizoen 4 op Netflix

Doordat de opnames van Virgin River al lange tijd in volle gang zijn, is het de hoop dat we niet lang hoeven te wachten tot het vierde seizoen naar Netflix komt. Alhoewel een releasedatum nog niet bekend is gemaakt, lijken we voor nu te moeten denken aan de lente of de zomer van 2022.

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Wil jij als eerste weten wanneer Virgin River seizoen 3 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?