Laatste Nieuws

GLOW volgt de lijn: Verlengd met slotseizoen

GLOW zal in 2020 nog één keer terugkeren. De komische dramaserie is door Netflix verlengd met een vierde seizoen, maar dit zal wel gelijk het laatste seizoen zijn dat er gemaakt wordt. Daarmee zet Netflix de lijn van de afgelopen maanden voort.

In navolging van Lucifer en 13 Reasons Why

In plaats van series te cancellen en daardoor fans met een cliffhanger of een open einde achter te laten, kiest Netflix er steeds vaker voor om een serie te verlengen met de directe melding dat dit het slotseizoen zal worden. Dit gebeurde recent met onder meer Grace and Frankie, Lucifer en 13 Reasons Why. De makers van GLOW krijgen dus nu ook de kans om het verhaal een passend einde te geven.

Gorgeous Ladies of Wrestling

GLOW, oftewel de Gorgeous Ladies of Wrestling, speelt zich af in de jaren’80. Tijdens het derde seizoen werd het hele circus verkast naar Las Vegas. Ruth Wilder is het hoofdpersonage, een actrice die geen werk kan vinden. Ze wil niet opgeven en meldt zich daarom met een grote groep dames aan voor een auditie van Gorgeous Ladies of Wrestling. Het is het beginpunt van een bijzondere reis, die in 2020 gaat einden met het vierde seizoen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?