Trailers

GLOW seizoen 2: officiële trailer gelanceerd

GLOW seizoen 2 Netflix

Het tweede seizoen van GLOW is in aantocht en daarom zijn nu ook de eerste beelden verspreid door Netflix. Op 29 juni zullen alle episodes van het tweede seizoen op de streamingdienst verschijnen. De Gorgeous Ladies Of Wrestling (GLOW) zijn dan ook terug.

De dames worden lokale celebrities

In seizoen 2 volgen we de vrouwen van GLOW op de voet terwijl ze lokale celebrities worden. Ze worden geconfronteerd met de goede én slechte kanten van hun pas ontwikkelde roem. Niet alleen het maken van een heel seizoen op TV blijkt een uitdaging voor Ruth en Debbie, tevens worstelen zij nog steeds met de pijnlijke gebeurtenis die hun vriendschap op het spel zette.
Sam is nog steeds gewoon… Sam. Maar nu zit hij ook nog eens met een tiener in huis én moet hij twintig afleveringen uit zijn mouw schudden.

Ruth Wilder

Geïnspireerd door de geliefde en gelijknamige show uit de jaren ’80, vertelt GLOW het fictieve verhaal van Ruth Wilder (Alison Brie): een werkloze, met zichzelf worstelende, actrice in het Los Angeles van de jaren ‘80. Ze grijpt haar laatste kans op stardom wanneer ze terechtkomt op een auditie vol glitter, spandex en worstelende vrouwen. Naast het samenwerken met twaalf Hollywood misfits, moet Ruth ook strijden met Debbie Eagan (Betty Gilpin).

Debbie is een voormalige soapactrice die de industrie verlaten heeft om een baby te krijgen – maar die terug wordt gezogen wanneer ze ontdekt dat haar perfecte leven toch niet zo perfect is. Aan het roer staat Sam Sylvia (Marc Maron), een B-film regisseur op retour, die nu aan leiding staat van een groep vrouwen die hij moet begeleiden naar de top.