Laatste Nieuws

GLOW krijgt een derde seizoen op Netflix

GLOW Netflix seizoen 3

De komedieserie GLOW krijgt een vervolg, want Netflix heeft een derde seizoen besteld. Dat komt niet als een verrassing, want de eerste twee campagnes van GLOW werden overladen met positieve feedback. Voor het eerste seizoen werden onlangs tien Emmy-nominaties in de wacht gesleept, waaronder voor beste komedieserie.

Gorgeous Ladies of Wrestling

GLOW gaat over het damesworstelen, oftewel de Gorgeous Ladies of Wrestling. Het speelt zich af in 1985 in Hollywood, waar we in eerste instantie Ruth Wilder volgen. Deze jonge actrice kan geen werk vinden, maar wil het nog niet opgeven. Daarop besluit ze samen met tientallen andere vrouwen auditie te doen bij GLOW.

Geflopte actrices gaan voor laatste kans

Dat is het vertrekpunt voor heel wat hilarische verhalen en gebeurtenissen binnen het worstelteam. Voor het publiek moet het entertainment zijn wat ze in de ring laten zien, maar de emoties lopen regelmatig hoog op. GLOW is van de hand van Liz Flahive, Carly Mensch en producer Jenji Kohan bekend van Orange is the New Black en Weeds. Netflix heeft nog geen releasedatum bekendgemaakt voor het derde seizoen. De eerste twee campagnes verschenen telkens in de zomer, die verwachting is er nu ook.

Wil jij als eerste weten wanneer GLOW seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!