Laatste Nieuws

Gervais werkt aan nieuwe zesdelige Netflix-serie After Life

Ricky Gervais Netflix

Ricky Gervais gaat weer aan de slag met een gloednieuwe serie. Nadat hij eerder al een aantal producties op de streamingdienst heeft gemaakt, werkt hij nu aan een zesdelige reeks met zwarte komedie. De hoofdrol in die serie is voor niemand minder dan Gervais zelf met de titel After Life

Nieuwe komedie

Gervais heeft via Twitter bekendgemaakt dat hij vanaf dinsdag weer aan het werk gaat met een nieuwe serie voor Netflix. Een naam voor de serie van Gervais is inmiddels ook bekend: After Life. Net zoals de basis van het verhaal. In de zwarte komedie staat een man centraal wiens vrouw recent is overleden. Gezien hij dat zo moeilijk kan verkroppen, denkt hij erover na om zelfmoord te plegen. Dan komt hij ineens op een ander plan: Hij wil de wereld straffen door alles te zeggen en doen wat hij zelf wil.

Gervais bekende van Netflix

Ricky Gervais heeft de laatste tijd al meerdere producties gemaakt die op Netflix te bekijken zijn. Hij richtte zich daarbij vooral op stand-up specials, de film Special Correspondents en Channel 4-serie Derek. Wanneer zijn nieuwste serie After Life verschijnt, is nog even afwachten.