Laatste Nieuws

Gerucht: Lucifer in Arrowverse cross-over: Crisis on Infinite Earths

Verrassend nieuws op de maandagochtend. Lucifer gaat mogelijk een rol spelen in de Arrowverse cross-over van dit jaar. Het gerucht gaat dat acteur Tom Ellis deze week gezien is tijdens de opnames van Crisis on Infinite Earths en dat lijkt maar één ding te kunnen betekenen: Lucifer in de crossover.

Cross-over

Ieder jaar vindt er onder de DC-series een cross-over plaats. Daarin zien we personages als Arrow, Supergirl en The Flash die samenwerken om een groot kwaad te bestrijden. Dit jaar zien we in de cross-over sowieso Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl en Batwoman. Daar komt nu mogelijk ook Lucifer nog bij.

Lucifer Morningstar

Ieder jaar mogen we begin december nieuwe cross-overafleveringen verwachten. Dit jaar gaan we daar mogelijk een verrassing in tegen komen. Meerdere bronnen, waaronder Canada Graphs, melden namelijk dat Tom Ellis op de set is verschenen als Lucifer Morningstar. Gezien Lucifer ook een DC-karakter is, zou het maar zo kunnen dat hij dit jaar zijn debuut maakt in de cross-over Infinite Earths.