Laatste Nieuws

George Clooney werkt voor Netflix aan nieuwe film

George Clooney Watergate Netflix

George Clooney gaat aan de slag met een nieuwe film voor Netflix. De Amerikaanse acteur wordt verantwoordelijk voor de verfilming van de roman Good Morning, Midnight van Lily Brooks. Voor het nieuwe project gaat Clooney aan de slag als regisseur en acteur.

Good Morning, Night

Good Night, Midnight vertelt het verhaal van Augustine (gespeeld door Clooney), een briljante astronoom op leeftijd, die geobsedeerd is door sterren. Jarenlang heeft hij in afgelegen buitenposten gewoond en de hemel bestudeerd om bewijs te vinden voor hoe het universum begon.

Tijdens zijn laatste posting, in een onderzoekscentrum in het noordpoolgebied, ontvangt hij nieuws over een catastrofale gebeurtenissen. De wetenschappers worden gedwongen te evacueren, maar de koppige Augustine blijft. Kort na hun vertrek ontdekt Augustine een mysterieus kind genaamd Iris. Ondertussen doet Augustine er alles aan om contact te zoeken met een ruimteschip dat terugkeert naar de aarde.

Clooney werkt voor Netflix

De nieuwe film van Clooney heeft nog geen titel gekregen. Wel is duidelijk dat de productie in oktober van start gaat. Clooney kijkt ernaar uit om met het project te starten. “Grant Heslov en ik hebben ontzettend veel zin in dit project”, aldus Clooney.