Laatste Nieuws

Geliefd Élite-personage neemt afscheid van de serie

Het vijfde seizoen van Élite wordt gemaakt en het verhaal gaat dan ook verder. Maar wel zonder één van de geliefde hoofdpersonages. Guzmán zal niet meer terugkeren, zo heeft acteur Miguel Bernardeau zelf laten weten.

Guzmán gaat op reis

Aan het einde van het vierde seizoen werd eigenlijk al afscheid genomen van Guzmán. Hij vertrok samen met Ander. Ze pakten hun koffers in en de reis kon beginnen. Was er nog enige twijfel of dit een korte trip zou zijn… nu is duidelijk dat dit niet het geval zal zijn. Op Instagram heeft acteur Miguel Bernardeau laten weten dat hij afscheid neemt en wil iedereen een dikke knuffel sturen.

Nooit te laat om te veranderen

“Ik wilde het hele Elite-team bedanken, de productie, de regie, mijn castleden, degenen die er nog zijn, degenen die dat niet meer zijn, ik zal je altijd in mijn hart hebben en het was een enorm genoegen om met je samen te werken. Bedankt aan Netflix dat je ons de kans hebt gegeven, aan de makers en vooral aan Guzmán die me heeft geleerd dat het nooit te laat is om te veranderen. Tot ziens”, aldus Bernardeau.

Élite seizoen 5

Nog voor de lancering van het vierde seizoen van Élite werd het vijfde al aangekondigd. De opnames hiervan zouden ook al snel zijn begonnen na de productie van het vierde seizoen. Het meest recente seizoen werd vorige maand opnieuw goed ontvangen, wanneer het vijfde seizoen op Netflix zal verschijnen is op dit moment nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?