Laatste Nieuws

Geen tweede seizoen voor Netflix Original Girlboss

Girlboss gaat niet voorzien worden van een tweede seizoen. Afgelopen weekend is naar buiten gebracht dat de Netflix Original er na één seizoen al mee ophoudt. Teleurstellend nieuws voor zowel de kijkers van de serie als voor Sophia Amoruso, die niet het gevoel had dat ze al klaar was met haar verhaal.

Sophia Amoruso

In Girlboss worden we meegenomen in het modeimperium dat Sophia Amoruso, de eigenaresse van Nasty Gal, de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Het begon allemaal met de verkoop van vintage kleding via eBay, maar het groeide uit tot iets veel groters. De makers namen het gelijknamige boek als leidraad voor de serie.

Geen seizoen 2 voor Girlboss

Een tweede seizoen gaat er niet komen voor Girlboss. Netflix heeft besloten de serie na één seizoen stop te zetten. Verder dan dat Sophia haar eigen (web)winkel opent, komen we dan ook niet. Mogelijk dat ze in de toekomst nog toekomt aan een vervolg. “Het was een goede show en ik was bevoorrecht om met zeer talentvolle mensen te werken. Het is mooi om later het verhaal te vertellen van wat er in de afgelopen jaren is gebeurd”, vertelde ze al op Instagram.

Girlboss is niet de eerste Netflix Original waarvoor het doek valt. Eerder kregen The Get Down, Sense8 en Marco Polo al het slechte nieuws te horen dat het klaar was met de series. Het is niet ondenkbaar dat in de toekomst nog meer Netflix Originals zullen volgen. Reed Hastings, CEO van Netflix, wil het gebruikelijker maken om Netflix-series te stoppen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?