Laatste Nieuws

Fuller House wordt afgesloten met vijfde seizoen

Het vijfde seizoen van Fuller House zal in het najaar op Netflix verschijnen. Dat is dan wel gelijk het laatste sezoen voor de sequel van Full House. Er wordt namelijk een punt achter gezet, zo is bekendgemaakt door de streamingdienst.

Succesvolle sequel Fuller House

Full House was van 1987 tot en met 1995 een ware hit. De sitcom over de familie Tanner in San Francisco zorgde voor een lach en een traan. Er werd lang gemijmerd over een vervolg en in 2016 was het zover. Netflix besloot een sequel te maken door middel van Fuller House en dit bleek een succes.

Oude generatie duikt regelmatig op

In de sequel was de volgende generatie aan de beurt, want de kinderen uit Full House waren inmiddels volwassen. Hoofdpersonage was DJ Tanner, al zagen we de ‘oude’ generatie onder wie acteurs Bob Saget, John Stamos, Dave Coulier en Lori Loughlin wel met enige regelmaat terug. De nieuwe generatie had opnieuw flink wat te verhapstukken.

Slot breien aan de serie

Rond de release van het vierde seizoen van Fuller House gingen al de geruchten dat de serie zou worden gecanceld. Zover kwam het uiteindelijk niet, want Netflix heeft een vijfde seizoen besteld. Dat is dan wel gelijk het slotseizoen, waardoor er een mooi einde aan het verhaal gebreid kan worden. De aankondiging werd gedaan middels onderstaande video.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?