Laatste Nieuws

Fuller House seizoen 4 vult opnieuw de Kerstperiode

Fuller House seizoen 4 Netflix

Fuller House seizoen 4 zal vlak voor Kerstmis op Netflix verschijnen. De spin-off van Full House loopt inmiddels al vier jaar en de dertien nieuwe afleveringen zullen op vrijdag 14 december op de streamingdienst verschijnen.

Compleet seizoen in één keer

Vorig jaar was het exact dertig jaar geleden dat Full House was begonnen. Daarom werd het derde seizoen van Fuller House in twee delen geknipt. Om het feestje te vieren verschenen er afleveringen in september en daarna een tweede deel in december. Daardoor bestond het derde seizoen uit achttien in plaats van dertien afleveringen. Het vierde seizoen zal wel weer uit dertien episodes bestaan. Danny (Bob Saget), Joey (Dave Coulier), Jesse (John Stamos) en Rebecca (Lori Louglin) zullen weer in het middelpunt van de aandacht staan en natuurlijk Kimmy (Andrea Barber) niet te vergeten. De zwangerschap van haar zal een belangrijke rol in het vierde seizoen spelen.

Slotstuk van Fuller House?

De afgelopen weken gaan er geruchten dat er na het vierde seizoen van Fuller House een punt achter de serie zal worden gezet. Onzin, tenminste dat laat Candace Cameron Bure weten. De vertolker van D.J. liet namelijk in een interview weten dat ze er zeker van is dat ze terug zullen keren voor een vijfde seizoen.