Laatste Nieuws

Fuller House en Cable Girls krijgen eind december nieuwe afleveringen

Fuller House Netflix

Het slot van december brengt ons nog eens nieuwe afleveringen van succesvolle series. Van Fuller House verschijnen de resterende afleveringen van het derde seizoen, terwijl Cable Girls een tweede seizoen zal krijgen.

Dertig jaar Full(er) House

Afgelopen september was het exact dertig jaar geleden dat de allereerste aflevering van Full House verscheen. Ter ere van deze datum verschenen toen al de eerste afleveringen van het derde seizoen van Fuller House. De resterende negen episodes van de sitcom werden toen direct aangekondigd voor het einde van 2017. Dit blijkt te kloppen, want op 22 december komen ze op Netflix.

Tweede seizoen Cable Girls

In de jaren’20 luiden vier telefonistes van de Spaanse telefoonmaatschappij een revolutie in terwijl ze omgaan met romantiek, jaloezie en de moderne werkplek. Het tweede seizoen speelt zich een half jaar na het eerste seizoen af. Er is een nieuw management en deze zetten de boel weer aardig op hun kop. Vanaf 25 december zijn de afleveringen van Cable Girls, oftewel Las chicas del cable, te zien op Netflix.