Laatste Nieuws

Friends vanaf januari ook in Vlaanderen op Netflix

Friends Netflix Vlaanderen

Friends zal door Netflix worden toegevoegd aan het aanbod in Vlaanderen. Over de meest populaire sitcom ooit werden de afgelopen dagen al diverse hints gegeven door de streamingdienst. Nu is de bevestiging binnen dat ook in Vlaanderen vanaf 1 januari 2018 alle tien de seizoenen beschikbaar zullen zijn.

Lang onduidelijkheid

Twee jaar geleden wist Netflix de rechten te verwerven van Friends om deze te gaan streamen, maar in diverse landen liepen er nog deals met andere partijen. Zo moesten wij dus ook nog enige tijd wachten. Afgelopen week gaf Netflix een grote hint door een post op de socials. Daarop was te zien dat er zes vriendschapsverzoeken waren op Facebook en om de hint helemaal helder te maken waren er ook nog vier klappende handjes toegevoegd. Dinsdag kwam vervolgens het persbericht dat Friends in Nederland werd toegevoegd per 1 januari 2018, maar bleef het onduidelijk over Vlaanderen.

Friends nu ook naar België

Nu heeft Netflix aan ons bevestigd dat Friends ook in België per 1 januari 2018 volledig beschikbaar zal worden. Het Franse taalgebied kon al naar de serie kijken. Mocht je zonder Nederlandse ondertiteling willen kijken, dan kan dat dus al door je taalinstellingen om te zetten naar Engels of Frans. Voor iedereen die wil graag met ondertiteling wil kijken is het dus nog even wachten voor alle avonturen met Rachel, Monica, Chandler, Phoebe, Joey en Ross beleefd kunnen worden.