Laatste Nieuws

Friends From College seizoen 2 in januari op Netflix

Friends From College Netflix

Friends From College keert in januari terug op Netflix. De laatste tijd was het akelig stil omtrent de Netflix Original, maar nu is de kogel dan eindelijk door de kerk. De komedieserie keert begin volgend jaar terug voor zijn tweede seizoen bij de streamingdienst.

Vriendengroep

In Friends From College draait het om een groep mensen die tijdens hun schooltijd bevriend waren met elkaar. Nu ze inmiddels in de veertig zijn, merken ze dat ze graag terug willen naar het verleden. Toch zijn de banden onderling inmiddels niet allemaal meer zoals vroeger en als er ook nog eens een affaire ontstaat, is het maar de vraag hoe het verder moet.

Lange tijd was het onduidelijk wanneer Friends From College precies terug zou keren voor een tweede seizoen. Dat er een vervolg zou komen, werd al vrij snel duidelijk. Netflix heeft echter tot nu gewacht totdat het bekendmaakte dat de komedieserie begin 2019 terugkeert.

Friends From College seizoen 2 op Netflix

Friends From College seizoen 2 keert op 11 januari 2019 terug op Netflix. Dat is ongeveer anderhalf jaar geleden nadat seizoen 1 verscheen. Duidelijk is al dat het tweede seizoen een tijdsprong maakt. Het verhaal speelt zich één jaar na de laatste aflevering af. In seizoen 2 maken we ook kennis met Sarah Chalke (Scrubs). Zij heeft de rol van Merrill gekregen.