Laatste Nieuws

Friends from College keert niet meer terug

Het is klaar voor Friends from College. De serie keert niet meer terug op Netflix voor een derde seizoen. Dat slechte nieuws hebben de makers op dinsdag bekendgemaakt via Twitter.

Friends from College

Friends from College vertelde het verhaal van een groep vrienden die elkaar leerden kennen op Harvard, maar elkaar uit het oog verloren waren. Nu ze in de veertig zijn, komen ze elkaar weer tegen en dat levert hilarische situaties op. Ook de liefde blijkt er na al die jaren niet makkelijker op te zijn geworden. Voor de cast waren onder meer Cobie Smulders, Keegan-Michael Key, Annie Parisse en Nat Faxon gestrikt.

Friends from College keert niet meer terug

Friends from College keert niet meer terug op Netflix. Dat Friends from College eerder wel werd vernieuwd, was al enigszins verrassend. Het eerste seizoen werd namelijk niet heel goed ontvangen. Nu is het na twee seizoenen alsnog klaar voor de komedieserie, zo werd via Twitter duidelijk.

“Friends from College zal niet terugkeren voor een derde seizoen. Bedankt voor iedereen die de serie gekeken heeft”, laat showrunner Nicholas Stoiller weten. Netflix bedankte op zijn beurt de bedenkers van de serie voor een grappige en uiterst herkenbare show.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?