Friday Kijktips

Friday Kijktips: Vervolg The Haunting of Hill House, reality en dramakomedie

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Voor de fans van The Haunting of Hill House is het vandaag een bijzondere dag. Vandaag is namelijk de opvolger verschenen met The Haunting of Bly Manor. Omdat het om een anthologieserie gaat, staat er een gloednieuw verhaal centraal. Ook is het de beurt aan een gloednieuwe realityserie. Het gaat om Deaf U waarin een hechte groep dove en slechthorende studenten verhalen delen. Voor kinderen is het tweede seizoen van Fast & Furious Spionnenracers gelanceerd.

Nieuwe films

Deze week zijn er ook een aantal nieuwe films verschenen. De meest veelbelovende is de komediedramafilm The Forty-Year-Old Version waarin de worstelende toneelschrijver Radha uit New York centraal staat. Ze is inmiddels veertig jaar en hoopt op een doorbraak. Door te rappen vindt ze nieuwe inspiratie. Voor kinderen is de film Super Monsters: Dag van de Monsters gelanceerd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?