Friday Kijktips

Friday Kijktips: Tommy Shelby is terug, superheldenepos en Stephen King-horrorfilm

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer flink wat kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

De vrijdagen zijn vaak gevuld met heel wat nieuwe series of seizoenen en ook deze week is dat niet anders. Tommy Shelby is eindelijk terug voor een gloednieuw seizoen van Peaky Blinders. Razendsnel na de uitzendingen in de Verenigde Staten kunnen we vanaf vandaag aan de slag met het complete vijfde seizoen van de reeks. Andere nieuwe seizoenen zijn vandaag verschenen van Big Mouth, Creeped Out, Rotten en Super Monsters.

Een andere veelbelovende nieuwe serie is Raising Dion. In deze familieserie zien we hoe een weduwe alleen voor de opvoeding van haar zoontje staat. Zijn vader is overleden, maar wist altijd al dat zijn zoon bijzonder was. Dat komt inmiddels steeds meer tot uiting als Dion mysterieuze krachten ontwikkelt.

Nieuwe films
Op het gebied van films is het een wat rustige vrijdag, maar één film lijkt nu al zeer de moeite waard. Gebaseerd op één van de boeken van Stephen King kunnen we vanaf vandaag aan de slag met In the Tall Grass. Het is een horrorfilm waarin een zwangere vrouw en haar broer een enorm veld met hoog gras inlopen om een jongen te helpen. Ze ontdekken al snel dat ze dat beter niet hadden kunnen doen.