Friday Kijktips

Friday Kijktips: The Protector is terug en horrorserie Chambers van start

The Protector Netflix

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer flink wat kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Netflix heeft weer voldoende nieuw aanbod toegevoegd om het weekend mee door te komen. Om te beginnen is op vrijdag het tweede seizoen van de Turkse serie The Protector verschenen waarin een jongeman ontdekt dat hij een geheime missie heeft van een eeuwenoud geheim genootschap. Het is aan hem om de stad te redden van een onsterfelijke vijand. Ook is het de beurt aan het eerste seizoen van Chambers, een serie waarin een hartpatiënte een donorhart krijgt. Hoe langer ze het hart heeft, hoe meer trekjes ze begint te vertonen van de persoon van wie het hart was.

Ook voor de mensen die van lekker eten houden, is er weer een heerlijke documentaire verschenen. Het gaat om Street Food, een serie waarin overal ter wereld gezocht wordt naar streetfood en waarbij we de verhalen te horen krijgen van de mensen die de gerechten bereiden. Daarnaast is het tweede seizoen van She-Ra en de Powerprinsessen toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Nieuwe films

Ook qua films is weer het één en ander verschenen. De absolute uitschieter was The Notebook waarin twee jonge geliefden in de jaren 40 uit elkaar worden gedreven door de oorlog en klassenverschillen. Die film wordt op IMDb beoordeeld met een 7,9.