Friday Kijktips

Friday Kijktips: Supersnelle auto’s, eerste Obama-titel en 13 Reasons Why

Hyperdrive Netflix

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer flink wat kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Het is een vrij rustige vrijdag geworden, maar eerder deze week verschenen wel een aantal titels waaronder Hyperdrive. In de realityreeks kijken we mee met de beste straatracers uit verschillende landen. Ze zoeken hun grenzen op in speciaal gebouwde auto’s op de meest uitdagende hindernisbanen ooit. Daarnaast verscheen het eerste seizoen van Rust Valley Restorers, waarin Mike Hall, Avery Shoaf en Connor Hall oldtimers opknappen.

De grootste titel van deze vrijdag is echter 13 Reasons Why. In het derde seizoen van de reeks draait het om Bryce Walker. Hij is vermoord en het is de vraag wie verantwoordelijk daarvoor is.

Nieuwe films

Het was ook een week waarin heel wat nieuwe films verschenen. Daartoe behoorde ook tot grote verrassing Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi. Daarnaast verscheen de familiefilm Free Willy en was er ook wat nieuws voor de horrorliefhebbers met The Conjuring. Tot slot is deze week ook de eerste titel van Michelle en Barack Obama verschenen. Het gaat om de documentaire American Factory.