Friday Kijktips

Friday Kijktips: Spannende Spaanse thrillerfilm, nieuwe kinderfilms en The Kissing Booth 2

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Deze vrijdag is het rustig op het gebied van nieuwe series. Wel kunnen we sinds vandaag aan de slag met de Spaanse talentenjacht Sing On! Spain waarin zangers van alle rangen en stranden strijden om een prijs van 30.000 euro. Eerder deze week verscheen al wel een serie waar sowieso over gesproken gaat worden. Het gaat om Signs, een Poolse serie waarin de moord op een vrouw gelijkenis vertoont met een tien jaar oude onopgeloste zaak.

Nieuwe films

Netflix heeft deze vrijdag aangegrepen om heel wat nieuwe films toe te voegen aan het aanbod. Allereerst is het tweede deel van The Kissing Booth verschenen waarin het verhaal van Elle, Noah en Lee verdergaat. Een andere nieuwe toevoeging is Ofrenda a la Tormenta waarin kindersterfte en gruwelijke rituelen onder de loep worden genomen, terwijl mensen ondertussen groot gevaar lopen. Voor kinderen zijn er vandaag twee nieuwe titels: Animal Crackers en Draken Reddingsrijders: Het Geheim van de Zandvleugel.