Friday Kijktips

Friday Kijktips: Spaanstalige serie, horror en jacht op seriemoordenaar

No te Puedes Esconder Netflix

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Deze week zijn een aantal interessante nieuwe series verschenen. Vandaag is het de beurt aan de Spaanstalige serie No Te Puedes Esconder. Een thrillerserie waarin we verschillende dramatische verhaallijnen volgen. Ook is het de beurt aan Rise of Empires: Ottoman waarin we Mehmed de Veroveraar volgen. Ook verscheen deze week een gloednieuwe horrorserie genaamd October Faction waarin we monsterjagers Fred en Deloris Allen volgen en het drama van hun tienertweeling.

Nieuwe films

Wat betreft films was het deze week onder meer raak voor de horrorfilm A Quiet Place. Ook verscheen een Netflix Original met Modo Avião waarin een influencer op een digitale detox wordt gestuurd nadat ze een botsing heeft veroorzaakt omdat ze te druk was met haar telefoon. Vandaag was het de beurt aan Die Ontwaking. De misdaadfilm vertelt het verhaal van een onervaren rechercheur die meehelpt aan een wanhopige zoektocht naar een gestoorde seriemoordenaar.