Friday Kijktips

Friday Kijktips: Spaanse vriendinnen, Jen en Judy en Italiaanse tranentrekker

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Het is een vrijdag vol nieuwe series. Om te beginnen is het de beurt aan de nieuwe Spaanse serie Valeria. In de dramareeks volgen we een schrijfster met een writer’s block. Ze herpakt haar band met har beste vriendinnen en maakt van alles mee. Een andere nieuwe interessante titel is het tweede seizoen van Dead To Me. Jen en Judy keren terug en staan voor een nieuw groot obstakel in hun vriendschap.

Deze vrijdag is het ook de beurt aan het tweede seizoen van Restaurants on the Edge waarin slechtlopende restaurants worden geholpen door drie voedings- en designexperts. De streamingdienst lanceerde ook The Eddy waarin de eigenaar van een Parijse jazzclub zich inlaat met criminelen terwijl hij vecht om zijn bedrijf, zijn band en zijn tienerdochters te beschermen.

Nieuwe films

Qua films heeft Netflix het deze week wat rustiger aan gedaan, maar met 18 Regali is wel een indrukwekkende nieuwe Italiaanse film verschenen. Daarin volgen we en zwangere moeder met terminale kanker. Ze laat achttien sentimentele geschenken achter voor haar ongeboren dochter totdat ze een vowlassen vrouw is. Netflix heeft vandaag ook Paddington 2 toegevoegd aan het aanbod.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?