Friday Kijktips

Friday Kijktips: Spaanse thrillerserie, indrukwekkende documentaire en karaokewedstrijd

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Netflix heeft het deze vrijdag absoluut niet rustig aan gedaan. Om te beginnen kunnen we eindelijk verder met Alta Mar, waarvan het derde seizoen is verschenen. Andere series die van nieuwe seizoenen zijn voorzien, zijn Selling Sunset, Nailed It! Mexico en The New Legends of Monkey. Een totaal nieuwe serie is de documentaire Tiny Creatures waarin het draait om kleine dieren in de Verenigde staten die grote avonturen beleven. Sinds vandaag is het ook de beurt aan de karaokewedstrijd Sing On! Germany. Voor kinderen verschenen onder meer Magiërs: Verhalen uit Arcadia en De Magische Schoolbus rijdt Opnieuw.

Nieuwe films

Qua films is het wat rustiger op Netflix, maar toch zijn er wel twee nieuwe Netflix Originals verschenen. De eerste is Work It, een muziekkomedie serie waarin een briljante maar stuntelige scholier aan de slag wil aan de universiteit van haar overleden vader. Ze vormt een groep met buitenbeentjes waarmee ze danskampioen wil worden. Ook verscheen de Duitse film Berlin, Berlin, het vervolg op de populaire tv-serie. Daarin wordt al snel duidelijk dat Lolle niet meer samen is met Sven, al kan hij haar niet loslaten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?