Friday Kijktips

Friday Kijktips: Spaanse drugsserie, Dustin uit Stranger Things en Kominsky Method

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer flink wat kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

De laatste weken verwend Netflix ons met de komst van heel wat interessante nieuwe series en ook deze week is dat niet anders. We trappen deze Friday Kijktips af met het tweede seizoen van The Kominsky Method met hoofdrollen voor Alan Arkin en Michael Douglas. Zij leren om te gaan met de ups en downs van het ouder worden. Een andere interessante nieuwe titel met een bekend gezicht is Prank Encounters waarin Gaten Matarazzo, beter bekend als Dustin uit Stranger Things, de presentator van is. we zien hoe totaal onbekenden de verrassing van hun leven krijgen met monsterlijke verschrikkingen en hilarische onthullingen.

Daar blijft het deze week niet bij. Een andere indrukwekkende nieuwe Braziliaanse serie luistert naar de naam Irmandade. Het eerste seizoen van deze dramaserie laat zien hoe een eerlijke advocate voor een moreel dilemma komt te staan als de politie dwingt om haar broer te verlinken. Ook vanuit Spanje is er weer een nieuwe serie gelanceerd. We zien in Brigada Costa del Sol hoe onverschrokken en impulsieve agenten een narcotica-eenheid vormen om de opkomende drugshandel aan de Spaanse Costa del Sol aan te pakken.

Nieuwe films

Qua films is het deze week nog vrij rustig, maar toch verschenen er wel twee waar na het weekend sowieso over gesproken gaat worden. De eerste is Rattlesnake, een gloednieuwe horrorfilm waarin een moeder voor zonsondergang een onbekende moet vermoorden om haar schuld terug te betalen. Een andere is Dolemite is my Name, een biografische film over de opkomst van Rudy Ray Moore.