Friday Kijktips

Friday Kijktips: Serie à la Élite, Umbrella Academy en vrijgezelle bestaan

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Netflix heeft de gloednieuwe misdaaddramaserie Get Even gelanceerd. De serie heeft wel wat weg van Élite. Het draait namelijk om vier klasgenoten op een privéschool die wraak willen nemen op pesters, maar dan blijkt dat iemand ze erin wil luizen. Daarnaast is het vanaf vandaag ook de beurt aan alweer het tweede seizoen van The Umbrella Academy waarin zes broers en zussen met bijzondere krachten de mensheid moeten redden.

Nieuwe films

Vandaag is het ook de beurt aan een gloednieuwe komediefilm. Het gaat om Seriously Single waarin een vrijgezelle vrouw centraal staat. Ze krijgt van haar beste vriendin het advies om haar vrijgezellenbestaan te omarmen, maar dat is iets wat maar niet wil lukken. Eerder deze week verscheen al de dramathriller Hejter waarin we een jongeman volgen die succes heeft met zijn lasterpraktijken. Wat hij dan niet weet, is dat zijn virtuele gif gevolgen heeft voor het echte leven.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?