Friday Kijktips

Friday Kijktips: Schoenenliefhebbers, de perfecte misdaad en Fantastic Beasts

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Het is opnieuw een vrijdag waarop Netflix flink zijn best heeft gedaan om nieuwe series toe te voegen. Vanaf vandaag kunnen we eindelijk aan de slag met de komedieserie Sneakerheads waarin familieman Devin samen met zijn beste vriend Bobby op zoek gaat naar een mythisch paar sportschoenen. Lukt het ze om de onmogelijk Zeroes te vinden?

Ook is het de beurt aan de docuserie A Perfect Crime waarin de moord op politicus Detlev Rohwedder in 1991 onderzocht wordt. Ben jij meer van de fantasyseries? Dan kun je aan de slag met The School Nurse Files waarin een zuster de studenten beschermt tegen monsters.

Nieuwe films

Ook liefhebbers van films komen deze vrijdag niet bedrogen uit. Netflix is er namelijk in geslaagd om de rechten aan te kopen van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. In de film stuurt Perkamentus Newt Scamander op missie om naar een tiener te zoeken die met zijn mysterieuze aandoening het tij zou kunnen keren.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?