Friday Kijktips

Friday Kijktips: Rouwende ouders, muzikale talentenjacht en volop kerstfilms

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Het derde seizoen van Flavorful Origins is gelanceerd. Daarin maken we een heerlijke reis door China’s culinaire tradities en komen we achter de verhalen achter de mensen die de gerechten maken en koesteren. Sinds deze vrijdag is het ook de beurt aan een nieuwe muzikale talentenjacht. In Voices of Fire gaat Ezekiel Williams met hulp van Pharrel op zoek naar talent voor zijn gospelkoor.

Nieuwe films

De meest indrukwekkende titel van deze vrijdag is ongetwijfeld If Anything Happens I Love You waarin rouwende ouders om moeten gaan met de leegte die achtergebleven is nadat hun kind is omgekomen bij een tragische schietpartij op school. Ondertussen breidt Netflix zijn streamingdienst ook steeds meer uit met kerstfilms. Zo verscheen vandaag Alien Xmas en was het eerder deze week al de beurt aan The Princess Switch 2.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?