Friday Kijktips

Friday Kijktips: Romcom The Perfect Date, zombieserie Black Summer

¿A quién te llevarías a una isla desierta? Netflix

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer flink wat kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Netflix richt zich steeds meer op interactieve programma’s en met You vs Wild is nu een nieuwe interactieve titel toegevoegd aan het lijstje. In de serie helpt de kijker een handje bij de belangrijke beslissingen die Bear Grylls moet maken om te overleven. Daarnaast kunnen we dit weekend aan de slag met Black Summer. De zombieserie is een prequel van Z Nation en vertelt het verhaal van een groep volslagen vreemden die samen komen om te overleven tijdens de zombieapocalyps.

Ook zijn er twee nieuwe komedieseries verschenen. Om te beginnen is Huge in France nieuw. De serie vertelt het verhaal van de Franse comedian Gad Elmaleh die naar Los Angeles vertrekt om het contract met zijn zoon te herstellen. Eenmaal daar aangekomen merkt hij dat zijn roem en status daar hoger ligger dan verwacht. Daarnaast is de nieuwe serie van Jim Parson (Sheldon Cooper uit The Big Bang Theory) op vrijdag verschenen. In Special zien we hoe een homoseksuele man met hersenverlamming het zat is om een geïsoleerd leven te leiden. Hij besluit dan ook de touwtjes in eigen handen te nemen.

Nieuwe films

Ook wat betreft nieuwe films heeft Netflix niet teleurgesteld. Zo verscheen de nieuwe horrorfilm The Silence met een hoofdrol van Kiernan Shipka uit Sabrina. In The Silence speelt ze een doof meisje die in een wereld terecht is gekomen waar dodelijke wezens jagen op gehoor.

Op vrijdag verscheen ook eindelijk de nieuwe romcom van Netflix genaamd The Perfect Date met in de hoofdrol Noah Centineo, Camila Mendes (Riverdale) en Laura Marano. Noah speelt in de film Brooks Rattigan, een jongen die om wat bij te verdienen een app ontwikkelt waarmee hij als stand-in vriendje aan de slag gaat. Maar als er echte gevoelens bijkomen, wordt het toch lastig.