Friday Kijktips

Friday Kijktips: Romantische dramaserie Virgin River, beruchte seriemoordenaar en Kerstmis

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer flink wat kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Qua nieuwe series is het een uiterst drukke dag op Netflix. Om te beginnen kunnen we eindelijk aan de slag met Virgin River. De romantische dramaserie volgt een verpleegster uit LA die een nieuwe start wil maken. Een andere serie waar sowieso over gesproken gaat worden, is The Confession Killer waarin we het verhaal van Henry Lee Lucas mee krijgen. Is hij echt verantwoordelijk voor de honderden moorden die hij heeft opgebiecht? Of kunnen zijn verklaringen niet waar zijn.

Ook qua kerstseries houdt het niet op op Netflix. Zo verscheen Home for Christmas van de makers van Quicksand en Three Days of Christmas waarin vier zussen te maken krijgen emt familiedrama’s en geheimen. Netflix werd verder voorzien van nieuwe seizoenen van O Escolhido en Fuller House.

Nieuwe films

Het is overduidelijk dat Kerstmis inmiddels in rap tempo dichterbij komt. Zo verscheen gisteren al het derde deel uit A Christmas Prince waarin de Royal Baby wordt geboren. Op vandaag verscheen onder meer Marriage Story waarin de voor een Oscar genomineerde regisseur Noah Baumbach een warme, maar ook indringende kijk geeft op hoe een huwelijk stukloopt en ene familie samen blijft. Een andere nieuwe film is de actiefilm Proud Mary. Terwijl ze een weesjongen probeert te beschermen, ontketent een huurmoordenares met schuldgevoel een felle maffiaoorlog.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?