Friday Kijktips

Friday Kijktips: Traditionele sporten in beeld, songfestival en topfilms

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Het is een vrijdag waarop Netflix niet heel wat grote titels heeft gelanceerd, maar wel een paar series waar ongetwijfeld over gesproken gaat worden. Om te beginnen verscheen de realityserie Twogether waarin Lee Seung-gi en Jasper Liu op een onvergetelijke reis gaan door Azië. Vandaag is ook de documentaireserie Home Game verschenen. De serie brengt unieke en gevaarlijke traditionele sporten van over de hele wereld in beeld. Sinds eerder deze week kunnen we al aan de slag met alle seizoenen van 24 en alle seizoenen van Borgen.

Nieuwe films

Deze week is het ook de beurt aan de langverwachte komediefilm Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Daarin zien we hoe twee kleinsteedse zangers hun droom najagen tijdens een internationale zangwedstrijd. Met hoofdrollen voor Will Ferrell en Natasia Demetriou. Ook verscheen Nadie Sabe Que Estoy Aquí waarin een voormalig kindster helemaal de weg kwijt is. Tot er een leuke dame in zijn leven komt. Op Netflix verschenen ook Alpha en Acts of Violence.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?