Friday Kijktips

Friday Kijktips: Opvolger La Casa de Papel, Eric Cantona in actie en goocheltruc

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Deze vrijdag zijn er meerdere interessante series verschenen waar we ongetwijfeld nog het één en ander over gaan horen. Om te beginnen is het eindelijk de beurt aan White Lines. De serie die is ontstaan uit een samenwerking tussen een van de makers van La Casa de Papel en het productiebedrijf achter The Crown. We volgen hoe Zoe Walker naar Ibiza vertrekt om meer te weten te komen over de verdwijning van haar broer.

Vanaf vandaag kunnen we ook Eric Cantona in actie zien. De voormalig voetballer speelt in Dérapages de werkloze Alain Delambre. Als hij op een aantrekkelijke vacature reageert, heeft hij geen idee waar hij in terechtkomt. In de nieuwe Netflix Original Chichipatos draait het om een onhandige goochelaar die per ongeluk een gezochte crimineel laat verdwijnen tijdens een politie-inval.

Nieuwe films

Qua nieuwe films blijft het vandaag bij één nieuwe titel. Het gaat om de romcom Te quiero, imbécil. We volgen Marcos die nu hij gedumpt is door zijn vriendin zichzelf opnieuw uit te vinden. Daarbij krijgt hij hulp van een jeugdvriendin en online goeroe. Eerder deze week verscheen al een andere interessante Original met The Wrong Missy waarin Tim met de verkeerde blijkt te sms’en.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?