Friday Kijktips

Friday Kijktips: Nederlandse Original Ares, Otis en Maeve zijn terug en A Fall From Grace

A Fall From Grace Netflix

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

De titel waar vandaag veel over gesproken wordt, is de eerste Nederlandse Netflix Original. We kunnen eindelijk aan de slag met Ares, de psychologische horrorserie waarin Rosa en Jacob in een geheim studentengenootschap terecht komen waar ze een hoge prijs voor betalen. Ook is het vandaag eindelijk de beurt aan het tweede seizoen van Sex Education. Otis Milburn en Maeve Wiley keren terug met hun kliniek voor sekstherapie. Daarnaast was er deze week meer met de afsluitende afleveringen van het eerste seizoen van The Circle en met het voorlaatste seizoen van Grace and Frankie.

Nieuwe films

Qua films doet Netflix het deze vrijdag iets rustiger. Toch verscheen wel een indrukwekkende nieuwe thrillerfilm die binnen vijf dagen opgenomen is. Het gaat om A Fall From Grace waarin een gezagsgetrouwe vrouw wordt beschuldigd van de moord op haar man, maar haar advocaat vermoedt een samenzwering. Op donderdag verscheen al de animatiefilm Ni No Kuni waarin twee gewone tieners op een magische zoektocht gaan om het leven van hun vriendin en haar tegenhanger uit een andere wereld te redden.