Friday Kijktips

Friday Kijktips: Misdaadserie The Crime, Ryan Reynolds in 6 Underground

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer flink wat kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Netflix heeft er een rustige week op zitten, vooral wat betreft nieuwe series. Toch is er wel een interessante nieuwe serie toegevoegd aan het aanbod. Het gaat om de misdaadserie The Crime, ook wel bekend onder de naam Zbrodnia.

Het gaat om een Poolse serie waarin het leven van de inwoners van een adembenemende kustplaats flink wordt opgeschud als een reeks van macabere misdrijven plaatsvindt. Wie zit er achter de gruweldaden? Daarnaast kunnen we op zondag een nieuw seizoen verwachten van Good Witch en worden in de komende dagen ook een aantal kinderseries toegevoegd aan het aanbod.

Nieuwe films

Qua films is de absolute kijktip van dit weekend niet moeilijk. Het is namelijk de dag waarop 6 Underground is verschenen. In de actiefilm is een hoofdrol weggelegd voor Ryan Reynolds. In de film volgen we hoe een steenrijke technologiepionier na zijn nepdood een internationaal team samenstelt. Het doel? Een wrede dictator uitschakelen. Ook een aanrader voor dit weekend in de komediefilm A Family Reunion Christmas waarin M’Dear en haar zussen weer bij elkaar komen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?