Friday Kijktips

Friday Kijktips: Mildred Ratched, Jurassic World en romantische komediefilm

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

De ogen zijn deze vrijdag ongetwijfeld gericht op Ratched. Gebaseerd op Nurse Ratched uit One Flew over the Cuckoo’s Nest heeft Mildred Ratched een eigen dramathrillerserie gekregen. In 1948 begint ze als verpleegkundige bij een vooraanstaand psychiatrisch ziekenhuis, maar onder haar stijlvolle uiterlijk gaat een duistere kant schuil. Sinds deze week is het ook de beurt een Jurassic World: Kamp Krijtastisch. Daarin gaan zes tieners naar een hypermodern avonturenkamp. Als de dinosauriërs uitbreken, moeten de kampeerders samenwerken om te overleven.

Nieuwe films

Voor fans van romantische komediefilms is vandaag Bucin verschenen. Daarin zien we hoe vier vrienden les krijgen van een liefdesgoeroe die hen ertoe aanzet hun relaties in twijfel te trekken. Ze blijken echter een verborgen agenda te hebben. Eerder deze week verscheen al een documentaire over de populaire rapper GIMS.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?