Friday Kijktips

Friday Kijktips: Mexicaanse hacker, romantische dramaserie en Dynasty

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Deze vrijdag doet Netflix het vrij rustig aan, al weten we nu al zeker dat er volop gesproken gaat worden over de nieuwe Mexicaanse serie Control Z. Daarin wil Sofia erachter komen wie de hacker is die verantwoordelijk is voor het delen van geheimen van leerlingen. Daarnaast is het tweede seizoen van Selling Sunset verschenen en kunnen we vanaf zaterdag aan de slag met een gloednieuw seizoen van Dynasty. Eerder deze week verscheen al de romantische dramaserie Sweet Magnolias.

Nieuwe films

Qua films is het deze week rustig op Netflix. Toch verscheen wel een interessante nieuwe actiemisdaadfilm genaamd The Lovebirds. Daarin volgen we een stel dat met hun relatie op een doodlopend spoor is gekomen. Om hun naam te zuiveren, openen ze de jacht op een moordenaar. Eerder deze week verscheen al In a Valley of Violence waarin een rustige zwerver verstrikt raakt in een wraakzuchtige strijd met de plaatselijke sheriff.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?